Introducir fechas y ver precios

(Català) 5 rutes per descobrir el paisatge de la comarca del Berguedà

Por | 27 January, 2016 | 0 comentarios

La comarca del Berguedà recull en més de mil quilòmetres quadrats tota l’essència del Prepirineu Català. El paisatge està marcat per tres elements – l’aigua, la roca calcària i la vegetació – combinats en diferents proporcions per oferir la millor imatge d’aquesta zona de la província de Barcelona. La zona nord es caracteritza per muntanyes menys elevades entorn al riu Llobregat. A la zona sud, els rius han configurat un paisatge més vigorós propi de l’alta muntanya. Les dues àrees configuren un enclavament privilegiat per descobrir els encants del Berguedà i practicar diversos esports a l’aire lliure.

Bergueda

Berguedà és una destinació perfecta per a la pràctica del turisme de naturalesa. La seva varietat paisatgística s’adapta a les necessitats de cada visitant configurant propostes  per a tots els públics. En el sud, les rutes estan especialment indicades per als senderistes més experts, mentre que la zona septentrional ofereix itineraris més apropiats per al turisme d’esbarjo i familiar. Totes permeten conèixer un entorn viu marcat pel ritme de la fauna i la flora del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Rutes al Santuari de Queralt

Fins a tres itineraris diferents permeten conèixer els encants de la Serra de Queralt. Tots comencen a la Plaça Sant Francesc de Berga i estan especialment indicats per al turisme familiar. La més curta, per Sant Pere de Madrona, proposa un recorregut de 4,5 quilòmetres, un quilòmetre més suposa la ruta per la Umbría de Gresolet ; mentre que la més llarga, per les Capelles, és un itinerari de 7,5 quilòmetres.

Rutes desde el Santuario de Queralt

La màgia del Queralt és el punt de partida per a dos trajectes lúdics. El primer finalitza a 8 quilòmetres a Espinalbet i permet gaudir  d’una fauna tan valuosa com el xiulet negre, el bec picapinos o el voltor. L’altre recorregut acaba al Santuari de Corbera després de caminar 11 quilòmetres gaudint d’unes espectaculars vistes des dels punts més alts.

Ruta circular del Tossal de Saldes

És un recorregut de 7 quilòmetres, que comença i acaba en Calç Xisquet, per albirar a mesura que s’avança unes vistes privilegiades del Pedrafroca, la Serra de Cadí i el serral de Prats. La ruta circular està indicada per a tota la família.

Es un recorrido de 7 kilómetros, que comienza y acaba en Cal Xisquet, para divisar a medida que se avanza unas vistas privilegiadas del Pedrafroca, la Sierra de Cadí y el collado de Prats. La ruta circular está indicada para toda la familia.

Ruta circular per Guardiola de Berguedà

Tenint com a punt de partida i tancament la Plaça de l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà, aquesta ruta de 6 quilòmetres permet submergir-se en el paisatge de la vall de Llobregat i descobrir els tresors que va deixar el ferrocarril, lligat al naixement del poble.

Ruta circular del Moli de Gósol i Torrentsenta

Aquesta ruta apta per a tota la família, comença en un d’aquests pobles que conserva l’encantat d’antany, el Gósol. Al llarg de 7 quilòmetres el senderista recorrerà les ruïnes del poble marcat pel seu caràcter pecuari en un itinerari que discorre per antics camins ramaders.

HCC Hotels l’oferim complerta informació de totes les rutes i propostes de turisme actiu de la comarca de Berguedà.

Categorías: destinos

Barcelona, 13 de mayo 2020

Nuestra mayor prioridad es la salud de nuestros clientes y empleados, para ello en HCC Hotels seguimos trabajando intensamente para ofrecer nuevos y reforzados protocolos de higienización y limpieza para una estancia segura dentro de nuestros HOTELES.

  • Disposición de gel desinfectante en las zonas comunes del hotel.
  • Formación adaptada para nuestro personal en función del departamento de trabajo.
  • Equipación para el personal con los sistemas de protección necesarios.
  • Intensificación de la limpieza y desinfección tanto en habitaciones como en zonas comunes.
  • Reducción de aforos y respeto de las distancias mínimas de seguridad establecidas en todo el hotel.
  • Adaptación y actualización constante de los protocolos con nuevas medidas de seguridad contra el COVID19 en cada momento.

Como siempre, seguiremos ofreciendo un trato personalizado como nos ha caracterizado a lo largo de más de 25 años de experiencia.

¡Esperamos veros pronto! ¡Estamos un paso más cerca de lograrlo!

Barcelona, 24 de marzo 2020

¡Es momento de cuidarnos los unos a los otros!

Siguiendo las indicaciones del Gobierno Central, comunicamos que todos los hoteles de HCC Hotels permanecerán cerrados hasta que finalice el estado de alarma. La seguridad de nuestros empleados y clientes siempre ha sido, y es, nuestra máxima prioridad.

No obstante, seguimos trabajando desde casa, por lo que estamos disponibles a través del teléfono (+34) 934817350 o el mail hcc@hcchotels.es para cualquier duda que tengáis sobre vuestras reservas.

Desde HCC Hotels, os queremos enviar a todos mucho ánimo: ¡esta situación la superaremos unidos!

¡Muchas gracias a todos!