Introducir fechas y ver precios

Fira de Barcelona, la seu del turisme de negocis

Por | 18 December, 2015 | 0 comentarios

 

Barcelona s’ha convertit en una referent del turisme de negoci. La ciutat comtal rep cada any a centenars de persones que visiten Barcelona per acudir a algun dels esdeveniments, congressos i fires celebrats a la ciutat. La Fira de Barcelona s’ha convertit en el punt estratègic del turisme de negocis de Barcelona i forma part de la marca de la ciutat comtal

Barcelona té una gran tradició de negocis des d’1.888 gràcies a l’Exposició Universal, un esdeveniment que ha influït de manera molt significativa en el desenvolupament de la ciutat i dels seus edificis. Però va anar en 1.929 quan es va construir la Fira de Barcelona amb dues seus: la seu de Montjüic i la de Gran Via.

Dues seus

La seu de Montjüic se situa a l’Avinguda Regna María Cristina en un enclavament únic gràcies a la seva proximitat a la muntanya màgica i a la Plaça d’Espanya. Està perfectament connectada amb l’aeroport i els transports públics

Per la seva banda, la seu de Gran Via està situada a només 10 minuts amb cotxe de l’Aeroport del Prat en l’Avinguda Joan Carles a l’Hospitalet de Llobregat. És un edifici modern dissenyat per Toyo Ito i dotat de les prestacions i instal·lacions més avantguardistes en els seus vuit pavellons. Compta amb dues pistes d’heliport. A més la seva coberta està formada per un dels majors parcs fotovoltaics convertint-ho en un edifici sostenible.

Les seves xifres

Les xifres de la Fira de Barcelona ens ajuden a imaginar-los la dimensió d’aquest recinte firal. Més de 2.500.000 de visitants, 400.000 m2 d’exposició, 30.000 empreses, 80 fires i un impacte de 2.500 milions d’euros ens apropen a la rellevància d’aquest enclavament vital per als negocis a Barcelona i punt de referència a nivell europeu, és un dels recintes firals més importants del vell continent.

És un dels motors econòmics de Barcelona que atreu cada any a milers de professionals conquistats pels seus esdeveniments i la seva constant innovació. A més és el lloc perfecte pel networking, establir contactes comercials i conèixer noves tendències tant de mercat com de consum.

Però a més de la Fira, Barcelona també és un lloc triat per moltes empreses per celebrar les seves reunions de treball o incentius. En HCC som conscients de les necessitats dels viatgers de negocis i dels business meeting i posem a la disposició dels nostres clients tot el necessari perquè la visita a Barcelona sigui confortable i satisfactòria.

Categorías: barcelona

Deja un comentario

Su dirección de e-mail no será publicada. Los campos obligatorios se indican con*

*

Barcelona, 13 de mayo 2020

Nuestra mayor prioridad es la salud de nuestros clientes y empleados, para ello en HCC Hotels seguimos trabajando intensamente para ofrecer nuevos y reforzados protocolos de higienización y limpieza para una estancia segura dentro de nuestros HOTELES.

  • Disposición de gel desinfectante en las zonas comunes del hotel.
  • Formación adaptada para nuestro personal en función del departamento de trabajo.
  • Equipación para el personal con los sistemas de protección necesarios.
  • Intensificación de la limpieza y desinfección tanto en habitaciones como en zonas comunes.
  • Reducción de aforos y respeto de las distancias mínimas de seguridad establecidas en todo el hotel.
  • Adaptación y actualización constante de los protocolos con nuevas medidas de seguridad contra el COVID19 en cada momento.

Como siempre, seguiremos ofreciendo un trato personalizado como nos ha caracterizado a lo largo de más de 25 años de experiencia.

¡Esperamos veros pronto! ¡Estamos un paso más cerca de lograrlo!

Barcelona, 24 de marzo 2020

¡Es momento de cuidarnos los unos a los otros!

Siguiendo las indicaciones del Gobierno Central, comunicamos que todos los hoteles de HCC Hotels permanecerán cerrados hasta que finalice el estado de alarma. La seguridad de nuestros empleados y clientes siempre ha sido, y es, nuestra máxima prioridad.

No obstante, seguimos trabajando desde casa, por lo que estamos disponibles a través del teléfono (+34) 934817350 o el mail hcc@hcchotels.es para cualquier duda que tengáis sobre vuestras reservas.

Desde HCC Hotels, os queremos enviar a todos mucho ánimo: ¡esta situación la superaremos unidos!

¡Muchas gracias a todos!